Skip to content

Tapoja tulla omavaraisimmaksi

  • by
itseriittoinen

Käynnistä keittiön yrttitarha.

Tiesitkö, että voit kasvattaa yrttejä suoraan keittiössäsi? Ei edes ulkona, aivan keittiössäsi. Kiinnitä vain ikkunaan hetkeksi tai käytä keinotekoista valoa. Yrtit ovat uskomattoman helppo kasvattaa, vaativat hyvin vähän ylläpitoa ja hyvin vähän vettä.

Kasvata istutuspuutarhaa.

Oletko jumissa asunnossa tai vuokrattavana joltakin, joka ei halua sinun kaivaa heidän arvokasta “nurmikkoaan”? Täysin ok. Sinut hämmästyttää määrä asioita, joita voidaan kasvattaa istutuskoneet. Se on todella hämmästyttävää.

Käynnistä yhteisöpuutarha.

Yhteisöpuutarhoista tulee yhä suositumpia joka vuosi. Ne esiintyvät useammin kaupunkialueilla ja jopa esikaupunkialueilla. Tämä on suurenmoista. Vaikka sinulla ei olisi tilaa, koska asut asunnossa tai sinulla on pieni kasvihuone tai liitot, jotka eivät anna sinun puutarhaan. Voit silti perustaa tai liittyä yhteisöpuutarhaan. Paljon hauskaa ja ne hyödyttävät paljon ihmisiä!

Ojota ruoho ja mene syötävälle nurmikolle.

Yhteisön puutarha

Emme tarvitse vakavaa ruohoa. Repi koristeelliset pensaat ja laita mustikka pensaita paikoilleen. Kasvata muutamia hedelmäpuita. Tee korotettu sänkypuutarha … mene vain mentaliteetin kanssa kasvattaa ruokaa nurmikon sijaan. Syötävät nurmikot voivat olla jopa kauniita! Se hämmästyttää minua siitä, kuinka kauniita jotkut syötävät todella ovat, kun ne kasvavat. Se, joka piti hyvin hoidettua ruohoa tärkeänä, oli hullu.

Rakenna kompostikasa.

Voit ruokkia sitä syötävää nurmikkoa ja kaunista puutarhaasi täysin orgaanisilla, luonnollisilla lannoitteilla. Luo vähemmän roskia ja onnellisempi, terveellisempi puutarha! Voita, voita!

Liity maatilaosuuteen.

Tämä on erinomainen idea ihmisille, jotka asuvat alueilla, joilla viljely, etenkin karjankasvatus, ei ole mahdollista. Osakkeita on melkein kaikkialla. Nämä viljelijät ovat sitoutuneet kestäviin viljelykäytäntöihin, heidän kotieläimiään kohdellaan inhimillisesti ja ruokitaan asioita, jotka ovat paljon terveellisempiä kuin keittimet.

Lopeta kuivausrummun käyttö.

Lopeta kuivausrummun käyttö.

Pyykinkuivaimet ovat eräitä suurimpia energianlähteitä siellä. He eivät vain tuhlaa tonnia energiaa, vaan myös repivät vaatteesi! Yksi vähemmän maksava asia, ja vaatteesi kestävät pidempään! Voit jopa tehdä tämän asunnossa. Kuivaa vaatteet vain telineissä sisätiloissa.

Harjoittele.

Mitä? Kuinka liikunta auttaa minua tulemaan itsenäisemmäksi ?? No, jos et ole kunnossa, et ole paras ja et siis toimi niin hyvin. Voisin jatkaa, vain tehdä sen.

Harjoittele.

Opi rehu.

Siellä on niin paljon syötäviä rikkaruohoja, joista emme tiedä! Löydä hyvä kirja, joka auttaa opastamaan sinua pitkin, ja päästä siihen ja lopeta voikukkien tappaminen !!! Se tappaa mehiläisiä ja ne ovat todella hyödyllisiä myös sinulle!

Älä koskaan ole liian ylpeä pyytäessäsi apua.

Olemme kaikki täällä, ja jotkut meistä tietävät enemmän tietyistä asioista. Pyydä apua, olipa kyse sitten ruuan hankkimisesta, kuten edellä mainitsin, tai jonkun auttamisesta tai edes pelkästään opettamaan sinulle, kuinka metsästää luonnonvaraista riistaa. Älä koskaan koskaan ole liian ylpeä pyytämällä apua tai et koskaan saavuta tätä tavoitetta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *