Skip to content

Kuinka olla omavarainen kaupungissa

Ennen kuin alat ostaa kaneja ja kanoja, on tärkeää miettiä resurssejasi ja tarpeitasi. Aloita perusasioista, mitä syöt päivässä? Jos se on leipää ja PB&J, en kiirehtisi vielä, mutta jos olet innokas lihansyöjä, joka rakastaa parsakaalia, sinun on oltava realistinen, kun perustat kotikaupunkitilaa. Ensimmäinen askel on selvittää, kuinka paljon tilaa tarvitaan, jotta voit elättää itsesi. Älä unohda, että on asioita, joita voi saada vain kaupungin ulkopuolelta: esimerkiksi raikkaita vesilähteitä ei ole helppo löytää kaupunkien sisältä. Myös tarvikkeiden ja pienten eläinten kuljettaminen voi muodostua ongelmaksi sallittujen eläinten kokorajoitusten vuoksi (olen kuullut, että guineapigit eivät saa mennä lentokoneessa, vaikka kuljetettaisiin laatikossa). Sitten on asioita, jotka ovat mahdollisia vain maaseudulla. Mitä tahansa sinun tekee maailmalla edistystäsi hidastavien esteiden yli, niin paikan valinta selvittäessä on otettava huomioon ne rajoitukset, jotka voivat muodostaa haasteiksesi.

Kaupungissa vieraiden geeneiden sisältöon usein suurempi kuin maaseudulla. Kun olet istuttanut pienen puutarhan, niin se voi toimia verkostona uusille evoluutiota edistäville geeneille ja lisätä tuotantopotentiaalia sinun vihaamissasi tuholaisissa. Tiedemiehet ovat vihanneet geneettisesti aikaansaatuja / muokattuja / modifioituja elintarvikkeita (GMO)

Niille, jotka haluavat kasvattaa omaa ruokaansa, mutta joilla ei ole puutarhaa, istuttaminen astioihin on erinomainen valinta. Kaupunkilaiset voivat istuttaa vihanneksia, yrttejä ja kukkia siinä missä muutkin; he tarvitsevat vain erilaisia astioita kuin maaseudun viljelijät. Käyttämällä suuria muoviämpäreitä, joihin on porattu reiät salaojitusta varten.

“En tiedä mitään muuta keinoa kuin kotitilallisten reitti. Siihen on monenlaisia vaihtoehtoja – on ihmisiä, jotka muuttavat kaupunkeihin ollakseen omavaraisia, ihmisiä, jotka asuvat pienillä tonteilla tai asunnoissa ja viljelevät puutarhaa tai parvekepuutarhaa jne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *